Camping Borken am See | Duitsland Claimed

 

Plaats eerste review

Glamping nét over de Duitse grens…

Houd jij wel van ontspanning in combinatie met sportief bezig zijn? Check dan de Glamping camping Borken am See! Deze kleinschalige camping ligt nét over de Duitse grens in Borken.

Camping Borken am See is een sportieve camping waar ruimte, rust en service centraal staan. De camping ligt direct aan het meer ‘Pröbstingsee’ en middenin de prachtige bossen van het Münsterland. Met een gezellig restaurant erbij met prachtig uitzicht op het meer. De camping is autovrij, zodat je kids veilig en naar hartenlust kunnen spelen.
Voor uitrusten is eigenlijk geen tijd met een zwembad, (water)speeltuinen, springkussens, klauterarena, dubbele kabelbaan, pool voetbal, adventure minigolf… En uitstapjes naar ZOOM belevenisdierentuin, speelpark Kettelerhof, Movie Park en gave steden.

Luxe stacaravan, safaritent of kampeerplaats
In de ruim opgezette luxe stacaravans en safaritenten kun je met héél je familie slapen en is voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer en grote veranda met luifel. De ruime kampeerplaatsen hebben allemaal privé sanitair. Dat is nog eens luxe kamperen! Op nog geen 2 uur van Utrecht.

Klik hier voor meer filmpjes van campings in Duitsland.

Of voor alle items van RTL Kampeert op ons Youtubekanaal.